به گزارش خبرنگاران گروه فرهنگ، هنر و رسانه گزارش خبر، در دل تاریخ پرافتخار ایران، نامهای بسیاری به یادگار مانده است، اما هیچ برگ زرینی در دفتر این سرزمین بهاندازه مادران و همسران شهدا درخشان نیست. این بانوان بزرگ، پرورشدهندگان نسلی بیبدیل از قهرمانان بودند که با صبر و ایثار خود، چراغی برای آینده نسلها برافروختند. مادران شهدا، وارثان میراثی گرانبها از حضرت امالبنین (س)، بانوی صبر و وفاداریاند.
در سالروز وفات حضرت امالبنین (س)، در مراسمی معنوی در لامرد، با حضور جمعی از بچه های خادم شهدا، این مادر بزرگوار «مادر شهید محمد قائدی»مورد تقدیر قرار گرفت؛ مادری که در مسیر ایثارگری فرزندش، سالها غم دوری و انتظار را بر دوش کشید، اما همچنان استوار باقی ماند.
تکریم چنین مادرانی ادای دین به گذشته و درسی است برای امروز و فردای این سرزمین؛ درسی از وفاداری به ارزشها و شکیبایی در برابر سختیها. این آیین، بازخوانی فصلی از ایثار، مقاومت و پاسداشت ارزشهای انسانی است که در دل تاریخ ماندگار خواهد ماند.
در اینآئین معنوی حجت الاسلام مصطفی هنرپیشه معاونت آموزش اداره آموزش و پرورش لامرد و امام جماعت مسجد امام حسن مجتبی ع دهنو هیکلی با اشاره به جایگاه والای مقام مادران شهدا اظهار کرد: مادران شهید، اسوههای همیشگی، جاوید صبوری و شکیبایی اند و به انقلاب اسلامی اعتبار میدهد.
وی خاطر نشان کرد: اعتبار و سرمایه نظام اسلامی، از خون مطهر شهدا به ارمغان آمده است و ما همواره به آنان مدیون و وامداریم.
وی افزود: نقش خانواده های شهدا به ویژه مادران شهدا انکارناپذیر و بی بدیل است که با تربیت و پرورش آن نسل بی مانند و بی تکرار، تاریخ انقلاب اسلامی را به جان و قلب خود تقسیم کردند و با تاسی از سیره مطهر حضرت امالبنین (س)، کوشیدند راه و رسم آن بانوی صبور را پاس دارند.
در این مراسم معنوی، ضمن گرامیداشت مقام والای این بانوی بزرگ اسلام که نماد ایثار و وفاداری است، از مقام شامخ « فاطمه صابری مادر شهید محمد قائدی» نیز تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است؛ شهید محمد قائدی مسئول مخابرات گردان 422 الزهرا (س) لشکر 41 ثارالله به فرماندهی حاج قاسم سلیمانی بود و به مدت 45 ماه در جبهه حضور داشت.
در این مدت چهار بار مجروح و به افتخار جانبازی نائل شد و شدیدترین مجروحیت محمد در عملیات والفجر 8 بود که شیمیایی شد.
شهید قایدی در روند اجرای عملیات کربلای4 در جزیره امالرصاص در تاریخ 4 دی ماه 1365 مفقودالاثر شد که بعد از 30 سال گمنامی در قبرستان وادیالعقاب موصل تفحص و از طریق آزمایش DNA شناسایی شد.