به گزارش خبرنگاران گروه زندگی و سرگرمی خبرگزاری گزارش خبر، جشنواره پخت معجون لامردی همراه با آواهای محلی از سوی اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان لامرد و با حضور گسترده مردم، مسوولین و کارآفرینان این حوزه در مجتمع گردشگری کیان شهرستان لامرد برگزار شد.
مواد لازم ماجون لامردی:
سیاه دانه: ۳۳۰ گرم
ارده: ۱ کیلو
شکر: ۱ کیلو
ادویه جات شامل زنجبیل (زنجفیل)، دارچین، هل (هیل)، زیره، رازیانه (راجونه) به مقدار لازم (البته مقدار رازیانه باید خیلی کم باشد.)
توضیح: مقدار ارده و شکر همیشه باید سه برابر سیاه دانه باشد.